Velkommen til Kommuneforlaget

Åbningstider - jul og nytår

 

Kommuneforlaget holder julelukket fra den 21. december 2018 kl. 13.00 og frem til den 2. januar 2019, hvor vi åbner kl. 8.30.

Du kan fortsat foretage bestillinger her på hjemmesiden, men ordrer modtaget efter den 21. december 2018 kl. 13.00, vil først blive ekspederet den 2. januar 2019.

Vi ønsker alle vores kunder en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

Skriv bedre til borgerne

Borgerne forventer med rette, at offentlige myndig­heder skriver i et letforståe­ligt sprog. Det sker bare ikke altid. Netop den kends­gerning er afsættet for bogen Skriv bedre til bor­gerne. Med udgangspunkt i eksempler giver bogen svar på, hvorfor det som offentligt ansat kan være svært at skrive til borgerne i et sprog, som borgerne forstår.

Folkeskoleloven med bemærkninger

Folkeskoleloven med bemærkninger - er et let­tilgængeligt opslagsværk, der er tænkt som en hjælp til den, der har behov for et overblik over det rets­grund­lag, der styrer folkeskolen.

Bogen er ajourført frem til den 15. august 2018.

Vejledning i artskontering

I den kommunale sektor er der en autoriseret konto­plan, som fastsætter de minimumskrav, alle kom­muner skal lægge til grund, når budgetter og regn­ska­ber udarbejdes. Økonomi- og Indenrigs­ministeriet har bemyndigelse til at fastsætte retningslinjerne for opbygningen af kontoplanen.
Password

Glemt adgangskode

Text to Identify